Auto bandenwissel Bennekom

Voor een complete bandenwissel inclusief balanceren kunt u terecht bij VETOS van de Weerd

Al onze autobanden zijn scherp geprijsd! Tevens bieden wij de optie voor opslag van winterbanden en zomerbanden.

Wanneer het is tijd voor de bandenwissel?

Wij raden u aan om uw banden in maart/april en november te wisselen. Wij hanteren normaal gesproken 1 november tot en met 31 maart als het ‘winterbandenseizoen’.

Waarom de auto bandenwissel in Bennekom?

Auto bandenwissel Bennekom. In Nederland rijden verreweg de meeste automobilisten het hele jaar op zomerbanden. Echter is dit in de winter niet de juiste band. VETOS Merkspecialist van de Weerd Bennekom beschikt over alle bandensoorten en kan u voorzien van het juiste advies.

Winter bandenwissel Bennekom

Bij aanhoudende temperaturen beneden de 7 graden adviseren wij, Auto van de Weerd winterbanden. Door de dikkere rubberlaag is uw band beter bestand tegen kou en heeft u meer grip en zekerheid op de weg. Kom langs in onze werkplaats in Bennekom. Wij helpen u graag!

Zomerbanden

Wanneer het buiten warmer is dan 7 graden dan raden wij, Auto van de Weerd Bennekom zomerbanden aan. Door het soort profiel is uw remweg, met warmer weer, korter.
Wist u dat een zomerband minder slijt dan alle andere bandensoorten? Tevens zorgt het rubber dat u comfortabel kunt rijden. Bovendien maakt een zomerband aanzienlijk minder geluid dan een winterband.

Banden merken

Auto van de Weerd biedt u banden aan van merken als Apollo, Bridgestone, Continental, Dunlop, Firestone, Michelin, Good Year, Pirelli, Vredestein, Maxxis, Kleber, Fulda en Sava. Zo ziet u, in Bennekom bent u bij van de Weerd op de juiste plek!

Auto van de Weerd is VETOS Merkspecialist in Toyota en verzorgt graag de auto bandenwissel voor uw auto in Bennekom.

Maak nu een afspraak!

VETOS hart voor uw auto

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0318 - 414234 auto@van-de-weerd.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0318 - 414234

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×