Even Voorstellen: Ineke

Even voorstellen: Ineke

Naast ons autobedrijf beschikken wij over een Shell tankstation met Shell shop. Ineke werkt hier al meer dan dertien jaar met veel plezier.

Hoelang werk je al bij Autobedrijf van de Weerd?

“Ruim 13 jaar geleden reageerde ik op een advertentie van Van de Weerd, waarin zij een medewerker zochten voor het tankstation. Na aan leuk gesprek ben ik aangenomen.”

Werken in shiften
Ineke: “We werken in twee shiften, de ochtend van 07.00 tot 14.00 uur en de middagshift tot ’s avonds 21.00 uur. Ik sta in de ochtend meestal alleen, maar tijdens de avond is er tussen 19.00 en 21.00 altijd iemand extra aanwezig. Dat vind ik heel prettig, je weet immers nooit wat je te wachten staat.”

Wat doe je precies?

“In de ochtend begin ik met het schoonmaken, netjes houden van het terrein rondom het tankstation. Daarna bekijk ik de voorraad in de shop en bestel ik wat nodig is. Tussendoor help ik bij het tanken. Natuurlijk indien nodig.. want je kan gewoon zelf tanken. Bennekom is een echt dorp, waar veel ouderen wonen. Vaak help ik de oudjes die het lastig vinden, bij het tanken.”

Tijd voor een praatje
“Het leuke aan het werk is dat het nooit saai is… elke dag nieuwe en vaste klanten. Er is altijd wel even tijd voor een praatje. Nu met Corona moeten de klanten natuurlijk wel een mondkapje dragen en zijn er handschoenen voor het tanken. Wij zitten gelukkig beschermd achter een scherm in de shop..”

Voel je je veilig in de shop?

“Ja gelukkig wel, tussen 19.00 en 21.00 werk ik altijd samen met een collega, dat is best fijn. Af en toe een brutale klant, meestal van buiten het dorp, maar zelf geen nare dingen meegemaakt. Bennekom is een dorp waar iedereen elkaar wel kent. Als we per ongeluk de lichten laten branden, worden we direct gebeld door een oplettende buur. Dus ja, we kunnen hier gewoon zonder gedoe ons werk doen.”

Shell schappenplan
“Wij werken in de shop met het Shell schappenplan, de inrichting en de producten worden bepaald door Shell, maar is er is ook een mate van vrijheid met sommige andere producten. Dat werkt heel goed. We hebben week- en drieweekse aanbiedingen. In de shop vind je diverse zoetwaren tot aan diverse soorten motorolie, diverse soorten ijs, rookwaren en pre-paid telefoonkaarten. De klant kan hier rustig even ‘bijtanken’!”

Wat biedt het tankstation nog meer?

Ruime keus aan de pomp
In het tankstation kan men terecht voor de volgende brandstoffen: Euro Fuelsave 95, V-Power 98, Diesel en V-Power Diesel. “Wij zijn de enige in de buurt met V-Power 98, die geschikt is voor oudere voertuigen en scooters, dus hebben we ook veel klanten uit de omgeving.”

Pak een bak
Ineke zorgt ook voor de verhuur van de aanhangers die klanten tegen een klein bedrag kunnen huren. “Niet zo spannend hoor, ik zorg dat de aanhanger – als het niet lukt – achter de auto komt en zorg voor de sleutels en de afhandeling.”

 

Nog vragen? In de onze garage en tankstation staan we graag voor u klaar! Kom eens langs, u bent van harte welkom!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0318 - 414234 auto@van-de-weerd.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0318 - 414234

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×