Even voorstellen: Lorenzo

Even voorstellen: Lorenzo

Via Stagemarkt
Lorenzo nam zelf het initiatief om een geschikte stageplaats te zoeken via stagemarkt.nl. Bij Stagemarkt kun je terecht voor de ideale stage of leerbaan. Die vond hij bij het team Van de Weerd.

Leren en werken
“Ik ben bijna klaar met mijn opleiding Autotechnicus. Ik werk nu 5 dagen en ga één keer in de paar weken een paar uur naar school. En als ik mijn diploma in de zak heb mag ik hier blijven! Graag studeer ik dan nog verder voor APK Keurmeester en daarnaast lekker aan het werk!”

Eer van je werk
“Naast de beurten aan alle merken auto’s mag ik graag kleine lakcorrecties uitvoeren. Krassen verhelpen en poetsen, dat geeft echt voldoening.. En natuurlijk een blij gezicht van een klant, daar doe je het voor.”

Vrije tijd
In zijn vrije tijd is Lorenzo muzikant. Hij speelt een aardig deuntje trompet en vroeger drumde hij. “Van zwaar tot licht koper”, vertelt Lorenzo. Hij is thuis in de wereld van de muziek. “Ik geef via de muziekvereniging Hilversum trompetles aan kinderen, dat doe ik heel graag.”

Gezellig team
“Wij hebben een gezellig team, waar veel kan en mag.” In overleg is er van alles mogelijk. “Ik heb oude spullen opgeruimd en de gereedschappen gereorganiseerd, een kwestie van gewoon aanpakken. Er is naast werken ook tijd voor grappen en grollen onder elkaar, dat is erg prettig!”

Engelse dame
Tot de vaste klantenkring behoort ook een Engels sprekende dame. “Zij vraagt meestal naar mij omdat ik geen moeite heb met Engels praten, dat is natuurlijk best leuk.”

Toekomst
“Ik ben jong en kijk nog niet te ver vooruit, ben nu vooral blij met mijn baan en de werkzaamheden. Ik heb het in team Van de Weerd voorlopig nog erg naar mijn zin!”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken ? Lorenzo en het team Van de Weerd staan graag voor u klaar!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0318 - 414234 auto@van-de-weerd.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0318 - 414234

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×