Even voorstellen: Marinus

Even voorstellen: Marinus

Marinus is bescheiden, houdt niet van poespas. Hij doet gewoon zijn werk, elke dag met veel plezier. “Voor de klanten doe ik alles”. Van regulier onderhoud tot een ingewikkelde storing, hij doet!

Stage
Tijdens zijn BOL opleiding liep hij één dag in de week stage bij Van de Weerd en zat hij vier dagen op school. Na zijn opleiding 1e autotechnicus kwam hij in vaste dienst. “Ik heb in deze periode het diploma APK-keurmeester gehaald en ben nu officieel Diagnose specialist!”

Cursussen
Ook volgt Marinus net zoals de andere monteurs de cursussen die via GMTO worden aangeboden. “Nu in de coronatijd gaat dat een beetje anders, maar we doen er alles aan om bij te blijven in ons vak.”

Passie
De passie voor het vak zit er al van jongs af aan in. Hij wist al vroeg dat hij het autovak in wilde. “Thuis sleutel ik graag aan mijn oldtimer – een Toyota Corolla – en ik heb een Triumph motor en nog een oude bromfiets. Ik verveel me nooit!”

Dagindeling
Zijn dag ziet er als volgt uit: Bij binnenkomst worden de werkzaamheden met Maarten besproken en verdeeld. “Maarten is eindverantwoordelijke en ik help de andere monteurs waar nodig. Als er technische vragen zijn van een klant of van de andere collega’s dan adviseer ik graag. Dat geeft veel voldoening. De klanten kennen mij wel inmiddels, de relatie die je opbouwt vind ik erg prettig.” Marinus blijft bescheiden maar is technisch goed onderlegd en dat zie je terug in zijn werk en de waardering van de klanten.

Goede sfeer
“Ik woon dicht bij de zaak en ga meestal op de fiets naar het werk, ook bij slecht weer. De sfeer op het werk is gewoon goed. Er is ruimte voor overleg, ook als ik iets wil veranderen of aanpassen wordt er geluisterd. We doen het samen en als er een probleem is lossen we het met elkaar op.”

Goed uitgeruste werkplaats
“Op dit moment hebben we zes bruggen en hebben dus lekker veel ruimte om te werken. Ook met de apparatuur zit het goed, de afgelopen jaren is er geïnvesteerd in goede materialen en als ik iets mis of wil vervangen gaat dat in goed overleg met Maarten. Ik ben dik tevreden. Alleen mag het wat mij betreft iets moderner van kleur… een likje verf hier en daar zou fijn zijn. Dat zal ik binnenkort eens in de groep gooien..”

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Marinus en het team Van de Weerd staan voor u klaar!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0318 - 414234 auto@van-de-weerd.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0318 - 414234

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×