Even voorstellen: Willy

Even voorstellen: Willy

In het dorp Bennekom woont en werkt Willy Schoeman-Hooijer. Ze is al ruim 42 jaar in dienst bij Van de Weerd! Hoogste tijd om haar eens aan u voor te stellen!

Alles onder CTRL
Al weer 42 jaar geleden kwam Willy in dienst bij het team Van de Weerd. Zij maakt deel uit van een (h)echt team en heeft door de jaren heen heel wat ervaring opgebouwd in de autobranche. Niets is haar vreemd. Zij runt de administratie en alles wat daar bij komt kijken met veel plezier en heeft ‘haar’ mannen onder CTRL!

Spin in web
Haar werk is veelzijdig en nooit saai. “Ik doe al jaren de administratie, assisteer bij de receptie, plan afspraken in en sta de klanten te woord bij de balie.” Als spin in het web regelt zij veel zaken voor het team. “Het klantencontact gecombineerd met mijn overige werkzaamheden vind ik erg leuk.” De klanten kennen haar en zij kent alle klanten.. “Het geeft veel voldoening klanten te kunnen helpen en te zien dat ze tevreden naar huis gaan. Daar ga ik voor!”

Alleen mannen
Hoe hou je je staande tussen alle mannen? “Het is natuurlijk een echte mannenwereld, vroeger als jong meisje was ik verlegen, maar dat heb ik allang afgeleerd. Ik sta mijn mannetje tussen alle mannen!”

Gemoedelijk dorp
Voorheen had Van de Weerd twee locaties, buiten en in het centrum. De laatste 25 jaar zit Van de Weerd op één locatie in het dorp en heeft naast het autobedrijf ook een Shell tankstation. “Wij hebben min of meer een sociale functie in het dorp, wij helpen de mensen waar we kunnen. Met een leenauto, een leenfiets, of als ze niet in de gelegenheid zijn, halen we ze op en brengen ze weer weg. We proberen iedereen, maar speciaal de oudere klanten, tegemoet te komen. We brengen zelfs klanten even naar het station als het regent… Klanten waarderen dat enorm, ze brengen geregeld zelf gebakken taart mee.”

Toekomst
“Ik hoop van harte dat ik hier mag werken tot mijn pensioen. De vaste klantenkring, de verbondenheid met het bedrijf, de waardering, het klopt gewoon. Kortom: ik voel mij hier echt thuis.”

“Kom gerust eens bij ons langs voor een afspraak of een praatje, uiteraard nemen wij de regels in acht. En oh ja, ik geef graag het stokje door aan Lorenzo van Dam.”
In de volgende nieuwsbrief leest u zijn verhaal.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Willy en het team Van de Weerd staan graag voor u klaar!

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0318 - 414234 auto@van-de-weerd.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0318 - 414234

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×