Interview met Maarten

Achter de balie, in de showroom, in de werkplaats… Overal kom je hem tegen. Hoogste tijd om wat meer te vertellen over Maarten Cras.

Wie is hij en wat doet hij precies?

 

IVA Business School

Het begon allemaal tijdens zijn studie aan de IVA in Driebergen. Hij moest zelf zorgen voor een stageplaats. Zijn ouders waren destijds al jaren klant bij de zaak. ‘Ik ben gewoon binnengestapt voor een vakantiebaantje. Dit werd al gauw omgezet naar een stage van ongeveer 2 jaar. Van Jaap en andere oud-collega’s heb ik de ins en outs van het vak geleerd.

Verkoper

Ik ben ongeveer 18 jaar geleden binnen het bedrijf begonnen in de verkoop en na het stoppen van de mede-eigenaar werd ik verkoopleider. Natuurlijk onderaan begonnen als junior en heb steeds meer verantwoordelijkheden gekregen. Alles binnen dit bedrijf is interessant. Nu ben ik, sinds drie jaar, verantwoordelijk voor de sales en aftersales. Ook stuur ik de jongens in de werkplaats aan en zorg dat alles op rolletjes loopt. Veelzijdig werk en nooit saai!’

Hart op de tong

Maarten is openhartig. Hij is begaan met zijn klanten en personeel. Hij vindt het ook belangrijk dat je lol hebt in je werk. ‘Van de Weerd is mijn tweede thuis, zeg ik altijd en zo voelt het ook. Ik heb plezier in mijn werk en vind het geen probleem een tandje bij te zetten als dat nodig is.’

Serieuze bezigheid

Maarten neemt al het werk serieus op, hoe klein ook. ‘De klant moet weten dat we secuur omgaan met zijn auto. Of men nu komt voor een bandenwissel of reparatie, de klant staat voorop! Als een klant aan het einde van de dag zijn auto ophaalt, enthousiast en tevreden is, ben ik dat ook.

Een lolletje op de werkvloer moet kunnen

Ik kan prima opschieten met iedereen. Er moet serieus gewerkt worden, maar een lolletje op z’n tijd moet ook kunnen. Daarnaast vind ik werken in een schone en opgeruimde omgeving erg belangrijk. En daar zorgen we elke dag voor met elkaar.

Leuk voorvallen

Genoeg! Een aantal jaren terug kocht een 93 jarige klant nog een nieuwe auto bij mij, hoe tof is dat! Ook verkocht ik vier nieuwe Toyota Land Cruisers aan een schoonmaakbedrijf uit Bennekom. Erg fijn als je dat gegund wordt. Verder zijn we hofleverancier van een fleetowner (Bouwbedrijf) met ongeveer 50 auto’s. Klanten vertrouwen ons en daar zijn we heel zuinig op. We zijn letterlijk de dorpsgarage om de hoek, waar iedereen terecht kan voor een kop koffie en een goed advies.’

Privé

Maarten zit niet vaak stil. Hij zit in de marketing commissie van de VETOS en is lid van de plaatselijke vrijwilligers club (de Dickens Fair Bennekom commissie). ‘Ik krijg daar veel energie van en doe dit soort dingen met veel plezier. Ook sport ik nog best veel en doe ik graag leuke dingen met vrienden. En als het weer mag op vakantie naar Amerika.’

 

Nog vragen, of een afspraak maken voor onderhoud of reparatie? Maarten en team Van de Weerd staan voor u klaar!

 

 

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0318 - 414234 auto@van-de-weerd.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0318 - 414234

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×