Over Ons

Bedrijfsinformatie

Auto van de Weerd beschikt over een zeer moderne Toyota/Lexus en Bosch Car Service werkplaats in Bennekom met een uitgebreide dienstverlening.

Op deze website vindt u meer informatie over onze bedrijfsafdelingen, achtergronden over ons bedrijf en het VETOS netwerk waar wij deel van uitmaken.

Maak ook kennis met onze partners voor verzekering en financiering.

Historie

Auto van de Weerd is in 1924 opgericht en al meer dan 40  jaar gespecialiseerd in de verkoop van nieuwe en gebruikte Toyota’s en heeft een grote vaste klantenkring opgebouwd. Onze spreekwoordelijke service en kwaliteit is niet alleen voorbehouden aan eigenaren van Toyota en Lexus automobielen, want u kunt bij ons natuurlijk ook terecht voor alle andere merken auto’s!

De werkplaats, onze gereedschappen en onze testapparatuur, zijn zo uitgevoerd dat wij ook hoogstaand onderhoud en praktisch alle reparaties aan andere merken dan Toyota en Lexus kunnen uitvoeren!

Auto van de Weerd is daarnaast een erkend APK-keuringsstation en u kunt bij ons ook uw schadetaxaties en schadereparaties laten uitvoeren. Een allround bedrijf dat op bijna al uw autowensen in kan gaan. Ons deskundig en vakbekwaam personeel staat altijd voor u klaar, om u van betaalbare service te voorzien.

Onze diensten voor u:

  • reparatie en verkoopadvisering van alle merken
  • altijd ruime occasions voorraad, dus ruime keus
  • specialisatie in Japanse automerken
  • schadeherstel met gratis vervangend vervoer
  • APK keuringen
  • onderhoud van uw autoairco (STEK-erkenning)
  • aanschaf van audio systemen, navigatie systemen, etc.
  • SHELL tankstation met SHELL-shop

BOVAG voorwaarden
Net zoals de andere VETOS leden zijn wij aangesloten bij BOVAG, waarmee ook de leveringsvoorwaarden en garanties op het geleverde werk zijn vastgesteld. Voor u als klant een extra zekerheid.

In geval van een geschil, treedt de geschillencommissie van BOVAG op als mediator/bemiddelaar.
De BOVAG norm stelt daarnaast eisen aan het bedrijf, de bedrijfsvoering, de noodzakelijke kennis en apparatuur, alsmede milieuzaken. Op een aantal punten heeft de VETOS haar eisen verder aangescherpt om onderscheidend en van nog meer waarde voor de klant te zijn.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0318 - 414234 auto@van-de-weerd.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0318 - 414234

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×