Shell tankstation

Shell tankstation

Brandstof nodig? Of heeft u zin in een lekkere snack of verfrissing? Bij ons kunt op alle fronten echt even bijtanken. Bovendien profiteert u van de speciale acties en aanbiedingen.

Heeft u hulp nodig bij het tanken? Geen probleem, onze vaste medewerkers Ineke Wijntjes en Ed Janssen of onze part-timers helpen u graag erbij. Onze gedachten van het bieden van goede service en persoonlijke benadering is dus ook van toepassing bij ons Shell tankstation en Shell shop.
Shell tankstation van de Weerd is een modern verkooppunt met een uitgebreid assortiment van diverse zoetwaren tot aan diverse soorten motorolie, diverse soorten ijs, rookwaren en pre-paid telefoonkaarten.

Op ons voorterrein heeft u de keus uit de volgende brandstoffen: Euro Fuelsave 95, V-Power 98, Diesel en V-Power Diesel. Heeft u een oldtimer dan kunt u in onze shop een brandstof toevoeging vinden voor uw auto. Ook kunt u op ons terrein gebruik maken van onze bandenpomp en de schoonmaakvoorzieningen voor het reinigen van uw voorruit.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen? Neem dan telefonisch contact met ons op of stuur ons een e-mail bericht.

0318 - 414234 auto@van-de-weerd.nl
Vragen of afspraak maken?

Bel 0318 - 414234

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×